Αν είστε καθηγητής που έχετε ιδιαίτερα μαθήματα (έστω και αν δεν έχετε αποκτήσει ακόμα  το πτυχίο ή το δίπλωμά σας), μπορείτε τώρα να γράψετε τους σπουδαστές σας στο Ωδείο της Μουσικής Εκπαιδευτικής  ΧΩΡΙΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζετε την κατοχύρωση των σπουδών στους σπουδαστές σας με ειδικά προνόμια τόσο για εσάς, όσο και για τους σπουδαστές σας. Πιο συγκεκριμένα:
 
1.  Καταβάλλεται μόνο το δικαίωμα εγγραφής στο ωδείο από τον σπουδαστή και τα εξέταστρα για τις εξετάσεις, ώστε να υπάρξει η δυνατότητα προαγωγής του σπουδαστή στο επόμενο έτος. Επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι δεν υπάρχει μηνιαία ή άλλη χρέωση.
 
2.  Προκειμένου να κατοχυρωθούν τα προηγούμενα έτη σπουδών, δίνεται η δυνατότητα στον σπουδαστή να λάβει μέρος σε κατατακτήριες εξετάσεις.
 
3.  Με την εγγραφή του ο σπουδαστής παίρνει την ειδική ταυτότητα με την οποία δικαιούται εκπτώσεις σε δημόσια θεάματα.
 
4.  Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν συμμετοχής των σπουδαστών  στις ετήσιες συναυλίες του Ωδείου.
 
5.  Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης των υποχρεωτικών μαθημάτων της θεωρίας, της αρμονίας και του σολφέζ καθώς και των υπολοίπων υποχρεωτικών μαθημάτων με ελάχιστο κόστος.
 
6.  Δυνατότητα έκδοσης βεβαίωσης σπουδών.
 
7.  Ευελιξία στο πρόγραμμα σπουδών ώστε να ταιριάζει με τη δική σας μέθοδο διδασκαλίας
 
Αν είστε καθηγητής οποιασδήποτε ειδικότητας μουσικής (έστω και αν δεν έχετε ακόμα αποκτήσει το πτυχίο ή το δίπλωμά σας) και έχετε ιδιαίτερα μαθήματα μη χάνετε άλλο χρόνο ούτε εσείς ούτε οι μαθητές σας. Εξασφαλίστε στους μαθητές σας την κατοχύρωση των σπουδών τους γράφοντάς τους στο Ωδείο "Μουσική Εκπαιδευτική". Επικοινωνήστε τώρα κιόλας (212 213 3270) με το Ωδείο μας και ζητήστε από τη γραμματεία* να σας κλείσει συνάντηση με την Διεύθυνση του Ωδείου. Θα χαρούμε ιδιαίτερα να συνεργαστούμε.

 

* Ώρες γραμματείας

Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή:

10:00'-14:00